Design i verdensklasse

På Villa Terminus finner du håndplukket interiørdesign i verdensklasse.

Villaen ble oppført av kjøpmannen Zander Kaae i 1770, som også har gitt navn til gaten villaen ligger i. Kaae var en kjent velgjører i byen, og fikk villaen bygget for familier som trengte tak over hodet. Bygget ble ansett for å være så viktig for byen at den ble fredet allerede i 1927. Villaen har vært eid av Zander Kaaes stiftelse i 250 år, men ble i 2012 kjøpt av Grand Hotel Terminus med ambisjon om å gi bygningen nytt liv. Nå har bygningen blitt restaurert med omtanke og respekt for historien, og som skal gi hotellgjestene våre en helt særegen hotellopplevelse som varer.

Hvert rom er unikt, med sin egen utforming. Hotellet er preget av klassikere og moderne interørdetaljer. Bygget er tegnet av Claesson Koivisto Rune Architects. 

Claesson Koivisto Rune har fylt bygningen med tidløs norsk og nordisk design. All innredning er hentet fra utvalgte produsenter, og klassikere fra 1900-tallet og frem til i dag er kjøpt fra antikvitetshandler i hele Skandinavia.

Ha ditt neste arrangement hos oss!

Ved større grupper kan Villa Terminus også brukes i kombinasjon med søsterhotellet Grand Terminus som ligger "vegg i vegg". Det optimale er å leie hele villaen med kokkekurs, vinsmaking og middag, kombinert med møte i det nye lokalet Terminus Forum.

Tilgang til lokaler på Grand Terminus

Villa Terminus ligger "vegg i vegg" med søsterhotellet Grand Terminus. Hotellene kan kombineres, med for eksempel møte på Terminus Forum og kokkekurs med vinsmaking i Villastuene.

Selskapsmenyer fra kr. 565 pr. person Se våre dagpakker og menyer