Bryllup

Villa Terminus er unikt designhotell med en vakker hage, i hjertet av Bergen sentrum. En perfekt ramme for bryllupsfesten!

Lei hele villaen til ditt bryllup med tilgang til hage, eget bibliotek, stuer og 18 historiske rom. Kapasitet på opp til 36 personer til middag.

Kjøkkenet tilbyr smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Våre vinkelnere finner frem til drikkevarer som passer til maten. Barsjefen for Terminus Whiskybar tilbyr smakinger av mikrobrygget øl, vin og whisky. Stedet har "Gold Bar" status i Great Whisky Bars of the World.

  • Velrenommert kjøkken som tilbyr selskapsmeny, tapasmeny, grillbuffet, kanapémeny med mer
  • Norges beste whiskybar i vakkert lokale, velegnet for aperitif og samling etter måltidet
  • Særpregede lokaler og tilgang til hagen, samt moderne lokaler som Terminus Hall og Terminus Forum på Grand Terminus.

Se våre menyer her!

Vi tilbyr kokkekurs med vinsmaking

Det optimale for grupper er å leie hele villaen, med kokkekurs og vinsmaking sammen med en av våre sommelierer etterfulgt av en hyggelig middag på kvelden. Ta kontakt med vår bookingavdeling for mer informasjon (booking@villaterminus.no 55 21 25 00).

Servise i egen design og restaurert hotellsølv

Ønsker du en ekstra flott oppdekking kan du be om at vi dekker med vårt beste hotellsølv. Dette historiske bestikket har vi restaurert sammen med vår lokale håndverks bedrift innen sølvarer, Theodor Olsen Eft. (30 kuverter). Til selskap kan vi dekke med vårt eget servise, designet av Solveig Hisdal (500 kuverter), evt. i enkel hvit design om du foretrekker det.

Lei hele Villa Terminus til selskaper og bryllup!

Opptil 36 personer til middag med kaffe avec i stuene, med enkel tilgang til Grand Hotel Terminus med fasiliteter for større grupper.

Selskapsmenyer fra kr. 565 Se våre menyer