To bord i lyst tre med rosa blomster i Villastuene på Villa Terminus.
Framside Villa Terminus med sittegrupper

En flott ramme rundt arrangementet

I forbindelse med et arrangement i Villahagen eller på Grand Terminus, er det mulig å leie hele Villa Terminus. Det er 18 dobbeltrom her og alle rommene er spesialbygget – ikke et eneste er likt. I Villastuene er det mulighet med opptil 24 personer til middag. Hva med en uforglemmelig bryllupsmiddag i historiske omgivelser?

Vi holder også både vinsmakingskurs og kokkekurs i Villaen. Dette er populære aktiviteter på ettermiddag og kveld, gjerne i kombinasjon møter eller kurs på Zander K eller Grand Terminus på dagtid.

Kokk heller i te på kjøkkenet i Villa Terminus

Skreddersydd opplegg etter dine ønsker

Leier du hele Villa Terminus, er mulighetene mange. Det er en fantastisk arena for både firmafest og private feiringer. Et arrangement på Villa Terminus kan kombineres med møter eller selskap på Grand Hotel Terminus og Zander K Hotel. Ta kontakt med vårt dyktige bookingteam, så hjelper de deg med å finne en løsning som passer akkurat for deg!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.