Meny
To bord i lyst tre med rosa blomster i Villastuene på Villa Terminus.

Leie hele villaen

Hage og fasade Villa Terminus

Vi leier ut hele Villa Terminus til feriegjester og bedrifter!

På ferie til Bergen, eller planlegger du et arrangement med bedriften og ønsker en helt spesiell hotellopplevelse? Det er mulig for større familier og grupper på besøk i Bergen å leie hele Villa Terminus – med egen kokk i et historisk bygg med egen flott hage midt i Bergen sentrum. Villaen huser 18 historiske rom, hvert er unik i størrelse og utforming. Det er egne sjarmerende stuer og bibliotek for avslapning og hyggestunder i villaen.

Kontakt oss i dag på booking@villaterminus.no eller 55 21 25 00 for bestilling eller mer informasjon.

Framside Villa Terminus med sittegrupper

En flott ramme rundt arrangementet

I forbindelse med et arrangement i Villahagen eller på Grand Terminus, er det mulig å leie hele Villa Terminus. Det er 18 dobbeltrom her og alle rommene er spesialbygget – ikke et eneste er likt. I Villastuene er det mulighet med opptil 24 personer til middag. Hva med en uforglemmelig bryllupsmiddag i historiske omgivelser?

Vi holder også både vinsmakingskurs og kokkekurs i Villaen. Dette er populære aktiviteter på ettermiddag og kveld, gjerne i kombinasjon møter eller kurs på Zander K eller Grand Terminus på dagtid.

Kokk som heller te i en kopp på kjøkkenet på Grand Hotel Terminus.

Skreddersydd opplegg etter dine ønsker

Leier du hele Villa Terminus, er mulighetene mange. Det er en fantastisk arena for både firmafest og private feiringer. Et arrangement på Villa Terminus kan kombineres med møter eller selskap på Grand Hotel Terminus og Zander K Hotel. Ta kontakt med vårt dyktige bookingteam, så hjelper de deg med å finne en løsning som passer akkurat for deg!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.