Biblioteket: Et sted for å finne roen

Krøll deg sammen i våre fantastiske stoler med en bok.

Vi vil gjerne at gjestene skal få tilbud om å bli kjent med utvalgt litteratur fra Vestlandet. Et eget bibliotek i det vakreste rommet i annen etasje med utsikt både mot fjellsiden og Løvstakken, der er forfatterne representert på norsk og engelsk.

Her kan du også bli kjent med Bergen via litteraturen. Hvert rom, samt biblioteket, er utstyrt med bøker av en vestlandsforfatter. I samarbeid med Bergen offentlige bibliotek har vi valgt ut 18 forfattere som har fått hvert sitt rom. 

Bøkene kan du låne under ditt opphold og du kan eventuelt kjøpe med deg en bok om du ønsker til fast pris kr 300,- (gi beskjed i resepsjon ved utsjekk). Det er også bøker om nordisk design, kjente personer fra Bergen, turforslag i Bergen og informasjon om ulike historiske deler av Bergen. Du finner også en liten avdeling for barn med tegneseriebøker fra Bergen (Pondus).

Forfatterliste:

Gunnar Staalesen
Amalie Skram
Jon Fosse
Ludvig Holberg
Olav H. Hauge
Torborg Nedreaas
Tomas Espedal
Erling T. Gjelsvik
Stig Holmås
Ingrid Lønnebotn
Chris Tvedt
Ragnar Hovland
Frode Grytten
Nordahl Grieg
Georg Johannessen
Olav Nygard
Cecilie Løveid
Kjartan Fløgstad

  • Kapasitet: Kontakt booking for mer informasjon

Vil du leie Biblioteket: Et sted for å finne roen til et arrangement?

Tilgang til lokaler på Grand Terminus

Villa Terminus ligger "vegg i vegg" med søsterhotellet Grand Terminus. Hotellene kan kombineres, med for eksempel møte på Terminus Forum og kokkekurs med vinsmaking i Villastuene.

Selskapsmenyer fra kr. 565 pr. person Se våre dagpakker og menyer