Selskap

Villa Terminus er et lite hotell med tilgang til hage, eget bibilotek stuer og 18 historiske rom. Perfekt for private sammenkomster.

Lei hele villaen til ditt arrangement med tilgang til hage, eget bibliotek, stuer og 18 historiske rom. Kapasitet på opp til 36 personer til middag.

Kjøkkenet tilbyr smaksopplevelser basert på kortreiste, lokale mattradisjoner. Våre vinkelnere finner frem til drikkevarer som passer til maten. Barsjefen for Terminus Whiskybar tilbyr smakinger av mikrobrygget øl, vin og whisky. Stedet har "Gold Bar" status i Great Whisky Bars of the World.

  • Velrenommert kjøkken som tilbyr selskapsmeny, tapasmeny, grillbuffet, kanapémeny med mer
  • Norges beste whiskybar i vakkert lokale, velegnet for aperitif og samling etter måltidet
  • Særpregede lokaler og tilgang til hagen, samt moderne lokaler som Terminus Hall og Terminus Forum på Grand Terminus

Se våre menyer her!

Hagefest ved Villa Terminus

Hva med en hagefest, midt i Bergen sentrum? Vi kan arrangere grilling, konserter, vielser med mer! Se video her!

Vi tilbyr kokkekurs med vinsmaking

Det optimale for grupper er å leie hele villaen, med kokkekurs og vinsmaking sammen med en av våre sommelierer etterfulgt av en hyggelig middag på kvelden. Ta kontakt med vår bookingavdeling for mer informasjon (booking@villaterminus.no 55 21 25 00).

Servise i egen design og restaurert hotellsølv

Ønsker du en ekstra flott oppdekking kan du be om at vi dekker med vårt beste hotellsølv. Dette historiske bestikket har vi restaurert sammen med vår lokale håndverksbedrift innen sølvvarer, Theodor Olsen Eft. (30 kuverter). Til selskap kan vi dekke med vårt eget servise, designet av Solveig Hisdal (500 kuverter), evt. i enkel hvit design om du foretrekker det.