Meny
Utvalg av grillmat på grill

Villahagen

Villahagen er en grønn perle midt i Bergen sentrum. Hagen ble ferdigstilt i 2017 og ligger i tilknytning til Villa Terminus og søsterhotellet Grand Hotel Terminus. Hagen kan brukes til fester, bryllup, konserter, eventer, middager med mer. Benytt gjerne hagen i kombinasjon med stuene i villaen, eller et arrangement på Grand Terminus.

De Bergenske food truck i hagen ved Villa Terminus

Hagefest midt i Bergen sentrum

For en ekstra spesiell opplevelse midt i Bergen sentrum, er det mulig å samle avdelingen eller bedriften til hagefest i den nydelige klassiske hagen ved Grand Terminus. Hagen kan benyttes til flere ulike arrangementer som for eksempel grilling og konserter. Villahagen ligger i tilknytning til Terminus Hall og Terminus Forum.

Fasade av Villa Terminus med hageområde.

BRYLLUP I HAGEN

Hva med å invitere til bryllupsfest i den vakre Villahagen? En vielse eller feiring i hagen, skaper en flott ramme for den store dagen. Vi hjelper selvfølgelig til med planlegging og skreddersyr et opplegg som passer akkurat for dere. Det er også mulig å ha velkomstdrink i hagen og festen i et av våre lokaler på søsterhotellet Grand Hotel Terminus.

Bord med oppdekning og rosa rose og kjøkken i bakgrunnen.

LEIE HELE VILLAEN?

I forbindelse med et arrangement i villahagen er det også mulig å leie hele Villa Terminus. Her er det totalt 18 dobbeltrom. Alle rommene er spesialbygget og ikke et eneste er likt. Det er eget kjøkken i Villaen, og det er mulig å holde deler av arrangementet i Villastuene som har tilknytning til kjøkkenet. Vi stiller med kokk, som disker opp med lekre retter til lunsj eller middag.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.